jueves, 10 de abril de 2008

El primer pas

El dia 12 de febrer es va constituir el grup de coordinació del projecte “IES Ramon Llull: un institut respectuós amb el medi ambient”.
En tal acte es va aprovar seguir una metodologia de treball inspirada en un projecte semblant desenvolupat en l'IES Camp del Túria de Llíria.
El grup de, inicialment, 10 professors és obert i qualsevol persona interessada a pertànyer al mateix pot integrar-se lliurement.
Pilar Otero actuarà com a coordinadora general. Per a cada cicle s'ha designat a un coordinador específic: Víctor Malvar en 1r i 2n d'ESO, María Àngels Romeu en 3r i 4t d'ESO i Pilar Palanca en Batxillerat.
El treball del grup va començar immediatament presentant el projecte al Consell Escolar del centre el dia 13 de febrer, que el va aprovar per unanimitat.
A continuació es va presentar i explicar el projecte als tutors de tots els grups perquè començara la seua difusió entre els alumnes del centre i sol·licitaren la seua col·laboració activa.
Més tard va ser donat a conéixer a la resta de professors en el claustre del dia 5 de març i es va referendar el suport unànime al mateix.
La primera fase, de detecció de problemes mediambientals en el centre, s'està realitzant amb resultats que, creiem, són molt interessants, tant pel grau de participació com per la implicació observada en nombrosos grups.
Esperem que el procés avance satisfactòriament i que puguem celebrar el 5 de juny, dia del Medi Ambient, una sèrie d'actes entre els que s'incloga l'aprovació unànime del decàleg mediambiental que signifique un punt d'inflexió en aquest centre i que ens permeta assegurar, en un futur pròxim, que l'IES Ramon Llull és, efectivament, un institut respectuós amb el medi ambient.

No hay comentarios: